Agenda: Final Version

September Meeting and Ops TIM Day 1

Wednesday, 09/14/2005 8:00 AM to 5:30 PM SLAC Bldg 48 and Redwood Room C/D

Meeting called by: Type of meeting: Ken Lehtonen Technical Interchange Meeting

w/SLAC/FOT/GBM/SASS/et.al.

Note taker: Ken Lehtonen Telecon#: 1-866-836-1481 PC#205535

Attendees: SLAC, GBM, FOT, FSW, I&T, GSSC, SASS, GPO; et.al.

Please read: Procedure Development/PROC Validation charts; Mission Planning handouts; etc. Please bring: Electronic Charts or Presentations (Use USB Memory "Sticks"): Laptop Available

Agenda

	Approximate Times
Introductions	8:00 to 8:30 (30 Minutes)

R. Cameron Welcome; SLAC Logistics; Introductions K. Lehtonen Agenda

Review Current Ground System Schedule Review of February Ops TIM AIs, other AIs

8:30 to 9:00 (30 Minutes) Status of Major Ground Elements: Release Schedule, MOC; GSSC; LISOC; GIOC; Current Activities

Security Status of Ground System

Status of NACs and other Related Paperwork

Personnel Screening Matrix

Procedures Development/Validation

Data Products & Facility Restrictions: "Asset Protection" Update

Current Status: Any Major "Roadblocks?"

Narrative Procedures & CM, etc.

Process & Schedule for Development of Observatory I&T AstroRT & STOL PROCs

Review Process drafted by GOWG

John Nagy/Doug Spiegel: 9:15 to 11:30 (135 Minutes) **Discussion Leads** with

9:00 to 9:15 (15 Minutes)

12:30 to 1:15 (45 Minutes)

participation from W. Burk, L. Bator, R. Preece

R. Cameron, et.al.

C. Sigman (via telecon from

Atlanta/CCSDS Mtg.); ALL

ALL LUNCH 60 min [11:30 to 12:30]

LAT Instrument (if accessible)

LISOC Release 1 Demo

SLAC Tours/Demos

GLAST Testing Beth Pumphrey (via telecon); 1:15 to 2:30 (75 Minutes)

GRTs: results; status; schedule

Data Products Needed for GRT#3: VC8-VC9

End-to-Ends (ETEs), RF Compat Test(s), Mission Simulations& Rehearsals: Schedule & Contents

Coordination of Ground Testing with Observatory

I&T Planning

Joy Henegar

Agenda: Final Version

Science Data Products ICD (See Above Also)	Robin Corbet, Lead	2:30 to 3:00 (30 Minutes)
 Current Status & Release Date 		
 Use of Science Products with GRTs, ETEs, Data Challenges, etc. 		
Time Handling ("End-to-End")	Ross Cox, Lead	3:00 to 3:30 (30 Minutes)
 Type of time; where is it; who is responsible for which time conversions, etc 		
Database Management & Control	Wendell Burk, Lead	3:30 to 4:30 (60 Minutes)
 Maturity ("Next" Version) of SASS Delivery 		
 Delivery Schedule from SASS and IOCs 		
 Database Verification, Security, & CM 		
Day 1 Summary and Review of AIs Documented	Ken Lehtonen	4:30 to Adjourn
"Road Trip" to Palo Alto For Dinner? (TBS)		6:00

September Meeting and **Ops TIM Day 2**

Thursday, 09/15/2005 8:00 AM to 5:30 PM SLAC Bldg 48 Redwood Room C/D

Meeting called by: Ken Lehtonen Type of meeting: Technical Interchange Meeting

w/SLAC/FOT/GBM/SASS/et.al.

Note taker: Ken Lehtonen Telecon#: 1-866-836-1481 PC#205535

Attendees: SLAC, GBM, FOT, FSW, I&T, GSSC, SASS, GPO; et.al.

Please read:

Agenda

Agenua		
		Approximate Times
Continuation of Any Previous Day's Topics	K. Lehtonen/ALL	8:00 to 8:30 (30 Minutes)
Mission Planning	John Nagy, Lead	8:30 to 10:30 (120 Minutes)
 OAs Needed between FOT & LAT/GBM? Contingency (i.e., mid-week) Plans Status of DFCD for Operations 	Erik Andrews	
Planning for GRB Alerts & Diagnostics	Rob Preece, Lead	10:30 to 11:30 (60 Minutes)
 Alert Flows, Timing, & Communications Targets of Opportunity & LAT Modes GLAST-to-GCN 	Lori Bator	
■ "Diagnostics" White Paper	Ross Cox/Erik Andrews	
LUNCH	ALL	11:30 to 12:30
Data Management	Ross Cox, Lead	12:30 to 1:30 (60 Minutes)
 Data End-to-End Accountability Reporting 		
 98% Data Capture Requirement ("Redumps" Ops Concept) 	John Nagy/Doug Spiegel	

Agenda: Final Version

1:30 to 4:30 (180 Minutes) L&EO Mission Planning: Documents & Tools John Nagy "Demo" of GLAST MPT Software Required documentation: MOA, etc. Draft Activation Timelines: SASS; LAT; GBM Wendell; Lori; Rob P. **Ross Cox** Roles & Responsibilities: GPO; SASS; Instrument Teams (MOA Follow-up) Status of Special Hardware/Software Survey John Nagy Needed at MOC during L&EO (and Sims, etc.) Review of Science "Re-dump" Philosophy Nagy/Spiegel/Cox RTS Update Wendell Burk MOR Planning: ~3/15-3/16 2006 4:30 to 5:00 (30 Minutes) Ken Lehtonen, et.al. Sample Agenda/"Board-Focused" Topics/Pre-MOR Process "Sample" Charts Provided/Swift MOR LL **Doug Spiegel** (Ken/Omitron) ALL [5:00 - Adjourn] Review & Wrap-up Action Items Captured Topics for Future GOWGs, Ops TIMs; **GIMGOMs Additional Information: Notes**

Additions or modifications to the Agenda will be made in "real-time" during each day's sessions.

Special notes: